Homepage - BENL

go

oat

more

often.

Haver. Zonder suikers.

Geniet van de milde smaak van Provamel Oat Unsweetened met slechts vier ingrediënten: water, haver, zonnebloemolie en zeezout. Geen suiker, geen zoetstoffen, geen troep.

Neem ons op de (rijst)korrel

Streven naar beter

Al onze producten zijn biologisch en plantaardig. We respecteren de natuur en hanteren strikte regels om respect voor het milieu te garanderen. Al onze producten zijn GMO-vrij en biologisch gecertificeerd. Dat betekent minder pesticiden en antibiotica in jouw lichaam en in de grond. Zoals bij alle biologische producten zitten er ook in onze etenswaren geen kunstmatige additieven, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. We evalueren elk ingrediënt grondig op zijn toegevoegde waarde en zullen nooit onnodige ingrediënten gebruiken. We zijn open en eerlijk, zodat al onze ingrediënten voor iedereen begrijpelijk zijn evenals waarom we ze erin stoppen. Als iets niet  geschikt is, laten we het eruit. We zijn niet perfect, maar sinds ons begin in 1983, streven we naar verbetering.

Hoe we verbeteren

do

the rice

thing.

Bio­verpakkingen

Onze 1l-drankkartons zijn 100% recyclebaar. Ze zijn gemaakt van 88% biomateriaal - duurzaam gekweekte suikerriet - waardoor onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk blijft. Ons uiteindelijke doel is om 100% van onze verpakkingen van biomateriaal te maken. We zijn er nog niet helemaal, maar werken er hard aan. Op dit moment gebruiken we een voering van aluminiumfolie om onze drankjes te beschermen en ze vers te laten smaken. Die voering willen we direct vervangen door biomateriaal zodra we de juiste hebben gevonden. De verpakkingen voor onze plantaardige alternatieven voor yoghurt zijn ook volledig recycleerbaar - zorg er wel voor dat je de papieren omhulling eraf haalt voordat je het in de bak doet.

Maak het zelf

Wil je het thuis eens proberen? Ontdek hoe gemakkelijk het is om zelf je drink te maken.

TROUWENS... Heb je ons al ontdekt op Instagram?