Homepage - BENL

go

oat

more

often.

Haver. Zonder suikers.

Geniet van de milde smaak van Provamel Oat Unsweetened met slechts vier ingrediënten: water, haver, zonnebloemolie en zeezout. Geen suiker, geen zoetstoffen, geen troep.

Neem ons op de (rijst)korrel
Statement Provamel
Provamel roept uit voorzorg “Biologisch Sojaproduct om mee te koken 250 ml” terug
Meer Info

Streven naar beter

Al onze producten zijn biologisch* en plantaardig. We respecteren de natuur en hanteren strikte regels om respect voor het milieu te garanderen. Al onze producten zijn GMO-vrij en biologisch gecertificeerd. Dat betekent minder pesticiden en antibiotica in jouw lichaam en in de grond. Zoals bij alle biologische producten zitten er ook in onze etenswaren geen kunstmatige additieven, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. We evalueren elk ingrediënt grondig op zijn toegevoegde waarde en zullen nooit onnodige ingrediënten gebruiken. We zijn open en eerlijk, zodat al onze ingrediënten voor iedereen begrijpelijk zijn evenals waarom we ze erin stoppen. Als iets niet  geschikt is, laten we het eruit. We zijn niet perfect, maar sinds ons begin in 1983, streven we naar verbetering.

Hoe we verbeteren
* We hebben ook een drink verrijkt met vitaminen: onze Provamel Drink Soja Calcium en Vitaminen. Dit is het enige product in ons assortiment dat niet biologisch is en het ook niet kan zijn.

Maak het zelf

Wil je het thuis eens proberen? Ontdek hoe gemakkelijk het is om zelf je drink te maken.

TROUWENS... Heb je ons al ontdekt op Instagram?