Farmcation

Farmcation

Heeft het coronavirus je zomerplannen in de war gestuurd? De onze ook! Boeren komen echter handen te kort om te oogsten. Ze kunnen je hulp dus goed gebruiken. Een andere omgeving zal je bovendien deugd doen! Provamel nodigt je daarom uit om samen met je gezin te proeven van het leven op een lokale boerderij. Kom enkele dagen overnachten en maak kennis met het reilen en zeilen op de bioboerderij. Vergeet geen foto’s te nemen! Gebruik de hashtag #Farmcation en tag ons als je een foto deelt.

Het is misschien een vreemde zomer,
maar het hoeven zeker geen verloren maanden te zijn!

Boek je farmcation hier

Duurzaam biologisch inkopen & oogsten

Voor onze soja, haver, rijst of amandelen (of hazelnoten) werken we liever samen met kleine, lokale Europese bioboeren dan met de grote spelers op de wereldmarkt. Op die manier creëren we persoonlijke langetermijnrelaties met onze producenten die berusten op wederzijds respect en vertrouwen. Zij weten dat hun toekomst verzekerd is bij ons en wij weten dat we het beste van hun oogst krijgen. Ook wanneer we wereldwijd op zoek moeten naar ingrediënten als cacao, zorgen we dat ze duurzaam zijn. Alle ingrediënten die we inkopen, zijn veganistisch, GGO-vrij en biologisch.

Onze ingrediënten

Onze samenwerking met HelpStay

HelpStay is een vrijwilligersplatform dat reizigers in contact brengt met bioboeren over de hele wereld. Jij helpt de boeren een handje en in ruil kun je gratis bij hen verblijven. Zo eenvoudig is het.

 

Het is een community van gelijkgestemde personen die graag reizen met een doel. Bij HelpStay draait reizen om leren, delen en groeien. Daarom kiezen we er bij Provamel voor om met HelpStay samen te werken. Reserveer nu je ‘Farmcation’, maak kennis met het reilen en zeilen op de bioboerderij en deel je ervaringen met anderen.

 

Je ontdekt alles over deze organisatie op helpstay.com.

Lees meer over Help Stay

Hoe kun je deelnemen?

1. Ga naar onze website & klik op ‘Nu boeken’.
2. Meld je aan als helper op helpstay.com.
3. Selecteer een bioboerderij waar je wilt helpen.
4. Dompel je tijdens je #Farmcation onder in de wereld van de biolandbouw.

Boek je Farmcation hier