WIJ STAAN VOOR
POSITIEVE KEUZES

Wij zijn PRO leven op een positieve manier. Dat klinkt nogal ambitieus, maar maak je geen zorgen… we eisen geen protestmars of boomgeknuffel (maar het mag wel). Wij geloven dat we met veel kleine positieve keuzes samen voor een betere toekomst kunnen zorgen.


PRO BIOLOGISCH

Wij zijn PRO natuur. Daarom zijn al onze producten plantaardig en biologisch*. Wij respecteren de natuur. Daarom volgen we bij onze productie strenge regels die het milieu en het welzijn van dieren waarborgen. Alles wat we maken is gecertificeerd biologisch* en dus GGO-vrij. Dit betekent minder pesticiden en antibiotica in jouw lichaam en onze grond. PRO het kan altijd groener.

We hebben ook een drink verrijkt met vitaminen: onze Provamel Drink Soja Calcium en Vitaminen. Dit is het enige product in ons assortiment dat niet biologisch is en het ook niet kan zijn.
PROVAMEL PRO BIOLOGISCHE PRODUCTEN
PROVAMEL PRO BIOLOGISCHE PRODUCTEN
PRO PLANTAARDIG SINDS 1983

Al sinds onze start in 1983, geloven we in de kracht van planten. Daarom zijn al onze producten 100% plantaardig. Voor het produceren van plantaardig voedsel zijn immers minder kostbare hulpbronnen nodig. Vergeleken met koemelk is er voor onze sojadranken 2 keer minder grond nodig, 4 keer minder water en wordt er 2,5 keer minder CO2 uitgestoten. Provamel-producten worden zelfs CO2-neutraal geproduceerd. Hoera voor planten!

Provamel PRO PLANTAARDIG SINDS 1983
Provamel PRO PLANTAARDIG SINDS 1983
PRO LOKALE PRODUCTEN

Wie droomt er niet van tropische eilanden? Maar voor onze sojabonen, haver, rijst, amandelen en hazelnoten geven we echter de voorkeur aan kleine boerderijen in plaats van de wereldmarkt en kopen we in bij lokale biologische boeren in Europa. Zo bouwen we een langdurige, respectvolle relatie met hen op en zorgen we voor een veilige, zekere toekomst voor de boeren én de beste oogst voor ons. PRO engagement op lange termijn! 

PROVAMEL PRO LOKALE PRODUCTEN
PRO DIERVRIENDELIJK

Wij zijn dol op dieren. Ja, allemaal: van vlinders tot vinvissen. Provamel is 100% plantaardig en veganistisch, dus bij ons vind je dieren alleen in huis en op schoot, en nooit in onze verpakkingen.

PROVAMEL PRO DIERVRIENDELIJK
PROVAMEL PRO DIERVRIENDELIJK

HET IS AANBEVOLEN OM JE BROWSER TE UPDATEN OM DEZE WEBSITE TE BEKIJKEN