Kokosijsjes

  • 8 persons
  • 120 min
8
120’
Soja-Kokosnoot Exotisch

Ingrediënten
8

  • 500 ml Provamel Bio Soja-Kokosnoot Exotic Alternatief voor Yoghurt
  • 125 gr verse bramen
  • 4 el cacaonibs

bereiding
120 min

  1. Als je ijslolly vormen hebt, is dat super handig! Zo niet, dan kan je net zo makkelijk plastic bekertjes gebruiken - je bevriest de inhoud dan half en duwt een stokje of lepel in het midden zodra ze stevig genoeg zijn. Vervolgens stop je de ijslollies terug in de diepvries tot ze helemaal bevroren zijn.
  2. Neem de vormpjes en begin met een laagje bramen op de bodem, gevolgd door Provamel Bio Soja-Kokosnoot Exotic Alternatief voor Yoghurt, de cacaonibs, nog wat bessen en weer een laatste laag Provamel alternatief voor yoghurt om het af te maken.
  3. Bevries tot de ijslollies stevig zijn.
  4. Serveer binnen 8 tot 12 uur en hou je hoofd koel, zelfs op de heetste zomerdagen!

Vertrouw je voeding

Weet wat je eet en eet wat je kent. We geloven in een wereld waarin voeding van het land komt. Niets kunstmatigs. Uitsluitend wat de natuur bedoelde. Niets meer, niets minder. Voor jou, voor de planeet, voor iedereen. Provamel zet zich ervoor in dat jij je voeding weer kan vertrouwen. En om je dat vertrouwen terug te geven, zijn we open en eerlijk in alles wat we doen en zeggen. Als het niet goed voor jou is, is het niet goed voor ons. We zijn niet perfect, maar sinds we in 1983 zijn begonnen, zijn we toegewijd aan verbetering. Beetje bij beetje, jaar na jaar.

only nature's best