#YESPROVAMEL – Algemene voorwaarden

We houden ervan om op sociale media te zien hoe jij Provamel-producten gebruikt en we zouden je kunnen vragen om die content (bv. foto's of video's) ook te tonen op onze eigen kanalen. Het kanaal waarop we die content publiceren, is voornamelijk de website van Provamel (www.provamel.com), die eigendom is van Alpro Comm. VA, Vlamingstraat 28, B, B-8560 Wevelgem (België), 0420.429.375 RPM/RPR Kortrijk. Maar ook de eigen socialemediakanalen van Provamel behoren tot de mogelijkheden.


Als je ingaat op ons verzoek door de hashtag #yesprovamel te gebruiken en ons te taggen met @provamel:

  • geef je Alpro Comm. VA de toestemming om jouw specifieke content te gebruiken in de marketing en/of reclame van Provamel, met inbegrip van de galerij op de website (www.provamel.com), sociale media, e-mail of andere online marketingdoeleinden.
  • geef je Alpro Comm. VA de toestemming om jouw content te gebruiken tot je jouw toestemming weer intrekt.

 

In ruil daarvoor krijg jij:

  • gratis reclame op onze kanalen en website (www.provamel.com)
  • alle eer voor je eigen content: er wordt een link geplaatst naar jouw socialemediakanaal en/of je naam wordt erbij vernoemd
  • de mogelijkheid om je toestemming op ieder moment weer in te trekken

 

Door akkoord te gaan met deze bepalingen, geef je Alpro Comm. VA een niet-exclusieve, wereldwijde en royaltyloze licentie om jouw content te gebruiken en delen voor marketing- en/of reclamedoeleinden, met inbegrip van het recht om jouw content te reproduceren, verdelen, veranderen en bewerken. Je verklaart en garandeert dat je de rechten op het materiaal dat je hebt ingediend, bezit of beheert en dat je de toestemming hebt verkregen van alle personen die in je content te zien zijn. De content blijft te allen tijde jouw eigendom en je gegeven toestemming kun je op ieder moment intrekken.

 

Je toestemming intrekken


Als je je toestemming wil intrekken, kun je contact met ons opnemen op (Provamel | Contact). We verwijderen je content dan binnen de 14 dagen van onze digitale kanalen. Als we je content hebben gebruikt in onze nieuwsbrief en/of magazine, dan is het niet mogelijk om de content te verwijderen, maar dan zullen we die niet meer gebruiken in de toekomst.

We kijken ernaar uit om je content te delen!

 

Meer informatie over ons privacybeleid vind je op onze website (www.provamel.com)